Tüzes mártás és pác

Érdemes olyan mártásokat kitalálni, melyekkel a húsfélék nyakon önthetőek. Az unalmas sült húsokat ezekkel a mártásokkal tehetjük izgalmassá. Íme egy a mártások közül!

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 2 dl sűrített paradicsomot keverj el a következőkkel:
    • 1 dl olíva olaj
    • 8-10 szem fekete vagy zöld olíva bogyó
    • Chili paprika apróra vágva – ízlés szerint
    • Minél többféle zöld fűszer: (előny nálam a kert!) – bazsalikom, tárkony, kakukkfű, citromos kakukkfű, petrezselyem, menta – mindenből egy csipet –> apróra vágva
    • 1 evőkanál mustár
  • Az egészet öntsd turmixgépbe, és kész
  • Használhatod mártogatónak, vagy pácolhatsz vele sütni való húst
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.