Pirított gomba tojással

  • 20 dkg barna csiperke gombák kalapját vágjuk le, majd bő zsírban-vajban először pirítsuk meg az összefüggő felületét, majd forgassuk meg és a másikat is; ismét fordítsuk vissza, és üssünk rá 3 db tojást, melyeket most nem sütünk ropogós tükörtojásként, hanem félig lágyra hagyjuk csak megsülni.

  • 20 dkg laskagombát moss meg, majd lehetőleg teflonban – kevés zsíron pirítsuk meg és vágjunk hozzá pl. új hagyma szárat; Sózzuk és borsozzuk; Végül üssünk rá 3 tojást.
  • Csak sárgájával sütve beilleszthető az étrendbe az Autoimmun Protokoll II. szakaszába!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.