Csirkés kuglóf

A receptet küldte Colene 2010.08.23-án

Hozzávalók:

  • Kb. 1 kg filézett csirke – mell, felső comb
  • Só, bors
  • 5 tojás
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 10 dkg szalámi
  • 10 dkg kolbász
  • 1 jó maréknyi snidling
  • 10 dkg szalonna
  • Kuglóf forma
  • Sütőpapír

Elkészítés:

  • Béleljük ki sütőpapírral a kuglóf formát
  • A besózott és borsozott hússzeleteket rakjunk le egy sorba
  • Üssük rá az eddigiekre a tojásokat
  • Szórjuk rá a reszelt sajtot
  • Tegyük rá a szalámit vagy kolbászt és snidlinget
  • Takarjuk le szalonnával
  • Az egészet takarjuk le hússal, és ami még maradt a hozzávalókból
  • Kb. 1,5 órát süssük 150 °C-on

Paprikával, retekkel, uborkával tálalva kiváló!

Jó étvágyat!

Ne csodálkozzunk, ha a férfiak így szólnak: „Ez mekkoraaaa” vagy „Na, ez a nemmindegy!” – mert nálunk ez volt, baráti társaságunkban osztatlan sikert aratott. Ja, és nem kaptunk lesajnálást, hogy mi másképp étkezünk! :))

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Csirkés kuglóf”

  1. Megcsináltam. 🙂 Csirkemellből, kolbásszal, szalonnával és snidling helyett lilahagymával. Mennyei lett!!! 10/10 Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.