A receptet küldte Colene 2010.08.23-án
Hozzávalók:
- Kb. 1 kg filézett csirke – mell, felső comb
- Só, bors
- 5 tojás
- 10 dkg reszelt sajt
- 10 dkg szalámi
- 10 dkg kolbász
- 1 jó maréknyi snidling
- 10 dkg szalonna
- Kuglóf forma
- Sütőpapír
Elkészítés:
- Béleljük ki sütőpapírral a kuglóf formát
- A besózott és borsozott hússzeleteket rakjunk le egy sorba
- Üssük rá az eddigiekre a tojásokat
- Szórjuk rá a reszelt sajtot
- Tegyük rá a szalámit vagy kolbászt és snidlinget
- Takarjuk le szalonnával
- Az egészet takarjuk le hússal, és ami még maradt a hozzávalókból
- Kb. 1,5 órát süssük 150 °C-on
Paprikával, retekkel, uborkával tálalva kiváló!
Jó étvágyat!
Ne csodálkozzunk, ha a férfiak így szólnak: „Ez mekkoraaaa” vagy „Na, ez a nemmindegy!” – mert nálunk ez volt, baráti társaságunkban osztatlan sikert aratott. Ja, és nem kaptunk lesajnálást, hogy mi másképp étkezünk! :))
Kipróbálom:)
Megcsináltam. 🙂 Csirkemellből, kolbásszal, szalonnával és snidling helyett lilahagymával. Mennyei lett!!! 10/10 Köszönjük!
Nagyon örülök a sikernek:-) BB
Isteni finom. Kis adagot nem is erdemes belole csinalni. 🙂