A recept és a kép Haász Niki paleokonyha.hu oldaláról való
Hozzávalók:
- 1 nagy karfiol
- 2 evőkanál kacsazsír (vagy egyéb ízesebb zsír)
- 2 kis-közepes fej vöröshagyma
- 1 póréhagyma
- Só, bors
Elkészítés:
- A karfiolt szedd rózsáira, mosd meg, és aprítógépben aprítsd kb. rizsszem nagyságúra
- A vöröshagymákat vágd apróra, a póréhagymát karikákra, és dinszteld meg őket a zsíron.
- Add hozzá a karfiolt, sóval, borssal ízesítsd, és alacsony lángon, időnként megforgatva fedő alatt párold, amíg megpuhul.
Lecsós máj látható mellette? Köszi 🙂
A recept szerzője nem ír róla, de szerintem is máj pörkölt, vagy nevezhetjük lecsós májnak, ami a karfiolrizs mellett látható. BB Márta