Willson oldalán megnézheted az elkészítés fázis képeit is!
Hozzávalók és elkészítés:
- Fél kg finom savanyú káposztát alaposan moss ki egy-két lében, és jól nyomkodd ki.
- Melegíts meg egy méretes serpenyőben 2-3 kanál olíva olajat, és amikor forró, tedd rá a káposztát
- Mivel a káposzta ki lett mosva, ezért ízesítsd újra – sóval, őrölt köménnyel, borssal, babérlevéllel, összetört fokhagymával
- A káposztát gyakran kevergetve párold meg, és a művelet végén kicsit pirítsd meg
Külön ételnek is finom, akkor sült kolbásszal esszük!
Mártika, javítást kérek!!!
Nem méteres, hanem MÉRETES az a serpenyő!!!! :-)))
Mit szólsz milyen kreatív vagyok? – én már egy méteres serpenyőben gondolkodom:-D
Talán csak nagy a család! :-))