Pergelt káposzta

Willson oldalán megnézheted az elkészítés fázis képeit is!

Hozzávalók és elkészítés:

  • Fél kg finom savanyú káposztát alaposan moss ki egy-két lében, és jól nyomkodd ki.
  • Melegíts meg egy méretes serpenyőben 2-3 kanál olíva olajat, és amikor forró, tedd rá a káposztát
  • Mivel a káposzta ki lett mosva, ezért ízesítsd újra – sóval, őrölt köménnyel, borssal, babérlevéllel, összetört fokhagymával
  • A káposztát gyakran kevergetve párold meg, és a művelet végén kicsit pirítsd meg

Külön ételnek is finom, akkor sült kolbásszal esszük!


Print Friendly, PDF & Email

3 thoughts on “Pergelt káposzta”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.