Várom a kívánságokat, véleményeket

2014. május 10-én az alábbi kérdéseket tettem közzé a FaceBook-on. Kérem mindazokat, akik nem FB-oznak, hogy éljenek azzal a lehetőséggel, hogy a feltett kérdésekre itt, a hozzászólásokban reagáljanak. A mai napig a következő véleményeket küldték el az olvasók:
PaleoVitalterítettasztal
Kedves Olvasóim!Néhány napig kívánom feltenni ezeket a kérdéseket számotokra:1. Milyen témájú receptek érdekelnek a legjobban a PaleoVitalról?
2. Mi az, amiről még szívesen olvasnál?3. Milyen ételféleség paleosítása izgat, és várnál tőlem erre esetleg egy megoldást?!Kíváncsian várom a válaszaitokat. BB Márta

Rózsa Baranyi engem minden recepted érdekel.
Posta Bankol Nagy rajongód vagyok! Elsősorban az egyszerű, gyors és nem túl drága paleo alapanyagokból készítendő ételeket részesítem előnybe. A kenyerek közül érdekelne a nyílgyökér liszttel készültek, esetleg élesztős kenyerek paleo liszttel  ,szóval legyen kicsit kompromisszumos 
  • Mária Halász Kedves Márta! Én teljesen elégedett vagyok az általad feltett recept gyűjteménnyel, véleményem szerint minden megtalálható, igen nagy a választék. Igazából engem az alacsony ch tartalmú ételek érdekelnének a legjobban, mert gondjaim voltak a cukorháztartásommal, amire igen oda kell figyelnem a mai napig. Tehát igazából, e témakörben érdekelne a legjobban, ha már feltetted a kérdést nekünk, kis paleo -csapatnak:) Hálásan köszönöm, üdvözlettel.
Andrea Balogh Kedves Márti! Én a kenyerekről olvasnék többet, amelyek hasonlítanak állagban a hagyományoshoz. Előre is köszönöm!
  • Ilona Csiák Nagyon sok jó dolog van amit már megfőztem, továbbadtam. Amit minden paleos blogról hiányolok az a változó korral összefüggő pajzsmirigy alul működés megspékelve inzulin rezisztenciával és egy kis autoimmun betegséggel na erre kitalálni a megfelelő diétát. Ebben az esetben nagyon kitartónak kell lenni és szinte alig van sikertörténet. Ami nekem nagyon hiányzik az a keltészta  de már lemondtam róla. Olyan recepteket szeretnék aminek alacsony a szénhidrátja /ezt a maglisztekről nem lehet elmondani/ és könnyű ebéd utáni nasi.
  • Narancs Virág Kedves Márta, én sajnos IR vagyok és 140gr/nap ch kell tartanom. Kénytelen vagyok kompromisszumot kötni néhány alapanyaggal, mert tisztán paleo étkezéssel ezt a ch-t nem lehet bevinni. Ezért én örülnék, ha pl. amaránttal készült kenyér/süti lenne, aminek a ch-t tartalma nagyobb a megszokottaktól. Köszönöm
  • Ilona Kerek Szivesen olvasgatom amiket megosztasz. Valójàban én megtalàlom a kedvemre valót. Nagyon tetszik… 
  • Ledóné Pozsgai Petra Gyógyulás történetekről 
    szívesen olvasok ! A legjobb motiváció !
    És a sport fontossága sem elhanyagolandó 
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.