www.PaleoCookbook.com
Fish & Vegetable Curry
Hozzávalók:
- 400g white fish fillets, cut into thick slices
- 400g coconut milk
- 2tbs red curry paste
- 2 carrots, cut into thin strips
- 2 cups red cabbage, thinly sliced
- Fresh coriander
- Place
Elkészítés:
- Place coconut milk and red curry paste into a pan on medium heat for 2 minutes, stirring until
- combined.
- Add fish, carrots and red cabbage. Cover and simmer for 4‐5 minutes, or until fish has cooked.
- Serve with fresh coriander leaves.
A recept fordítása:
Hozzávalók:
- 400 g fehér halfilé vastag szeletekre vágva
- 400 g kókusztej
- 2 teáskanál piros curry-paszta (nálunk ilyent nem láttam –> helyette curry por), kurkuma
- 2 db sárgarépa vékony csíkokra vágva
- 2 bögre vörös káposzta vékonyra metélve
- Friss koriander levelek
- Tálalóedény
Elkészítés:
- Öntsd a kókusztejet és a curry pasztát egy közepesen meleg serpenyőbe 2 percre, vegyítsd össze,
- Amíg össze nem áll.
- Add hozzá a halat és a vörös káposztát. Fedd le, és párold 4-5 percig, amíg a hal meg nem fő.
- Friss koriander zölddel tálald.
Curry por hozzávalók:
- 2 kávéskanál római kömény
- 1 kávéskanál koriandermag
- Fél kávéskanál fehér mustármag
- Másfél kávéskanál őrölt kurkuma – AIP-ban ezt használd külön
- Fél kávéskanál őrölt, szárított gyömbér – AIP-ban ezt használd külön!
- Fél kávéskanál szárított görögszéna