PaleoVital főzőklub – 2014.11.22. szombat

uránia2012november4koki_2_mti19.club_cafe1

Az Urániás klubélet folytatása a KÖKIBEN

A PaleoVital (K. Pataki Márta BB) és a PaleoFarm (Töttő Tünde tulajdonos), valamint a KÖKI terminál bevásárló és szabadidő központ – közösen útjára indít egy paleo főzőklubot.

Az első összejövetel időpontja:

2014. november 22. szombat 14 óra

Helyszín: a KÖKI bevásárló központ (1191 Budapest, Vak Bottyán u. 75.) földszintjén lévő Café Club – a szökőkúttal szemben; a KÖKI a 3-as Metro Kőbánya-Kispest végállomásán található, a metro közvetlenül az épület mellett fut be a végállomásra

A klub befogadóképessége: 50 fő

A klubösszejövetel belépő díja előre vásárolt jegy esetén: 1.000 Ft, azaz Egyezer forint, a helyszínen vásárolt jegy ára 1.300 Ft. A klubba szóló belépő jegyet a helyszínen csak abban az esetben lehet fizetni, ha a létszám előzetesen nem telt be! A belépőjegy egyben 10%-os vásárlási kupon is, melyet előzetesen november 10-től az üzletben vagy a rendezvény napján lehet átvenni. Levásárolni november 22-től december 20-ig lehet a PaleoFarm-nál.

Célunk a paleo étkezési kultúra terjesztése, paleosok tapasztalatainak megosztása, klubélet kialakítása.

A klub összejövetelein egy általam előre elkészített ételsorból paleos kóstolón vehetsz részt. Az összejöveteleken bemutató főzést tartok, és lehetőség lesz aktívan bekapcsolódni.

Az első klub találkozón kínált ételek:

  • Meleg fahéjas almaleves nyers almával és dióval
  • Francia rakott „burgonya”

Megtanuljuk a gyümölcs főzése nélküli meleg leves készítését, továbbá az egytálételek borításának technikáját.

Kóstolót bárki korlátlanul hozhat magával, de helyben is lehet vásárolni süteményeket, ásványvizet és kedvezményes áron Garnoderma kávét.

Jelentkezés esetén személyesen a PaleoFarm (KÖKI II. emelet) üzletében lehet belépőt vásárolni, vagy a vállalkozás alábbi számlaszámára kérjük az 1.000 Ft átutalását:

UNICREDIT Bank Zrt. Pearl Design Bt. 10918001-00000058-70350017

Átutalás esetén a megjegyzés rovatba írd be: Klub

A részvételt kérjük, hogy mindenki erősítse meg a következő e-mail címen: paleofarmkoki@gmail.com

Szeretettel várunk benneteket,

K. Pataki Márta és Töttő Tünde

Print Friendly, PDF & Email

5 thoughts on “PaleoVital főzőklub – 2014.11.22. szombat”

    1. Ezúton szeretném felhívni arra a figyelmet, hogy aki döntött a részvételről, az minél előbb utalja az 1.000 Ft-ot a megadott számlaszámra. Ezzel fel fog kerülni a listára. 50 fő esetén a jelentkezéseket lezárjuk. BB Márta

    1. Kedves Gyöngyi, Sürgősen összeszámoljuk a létszámot. Még nyugodtan jelentkezz a megadott e-mail címen, és Töttő Tünde választ ad azonnal. Szerintem még van néhány hely, de feltétlenül utánanézek én is. BB Márta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.