Diós piskótatorta kétféle piskótalapból

A receptötletet és a képet MW küldte 2011.02.19-én

piskdió

Hozzávalók:

  • 2-féle piskótalap
  • Diókrém – kb. 15 dkg darált dió, 1 dl kókusztej, 1 kávéskanál mandulaaroma, 1 kávéskanál rumaroma, paleolit édesítő – stevia, nyírfacukor, kb. 5 dkg ghee

Elkészítés:

  • Készíts kétféle piskótát a „Piskóta maglisztből” recept alapján – az egyik tésztájába keverj kakaót, a másikba csak pl. csak vaníliát
  • A két lap közé kenjél diókrémet
  • A diókrémhez keverd össze a hozzávalókban leírtakat
  • A torta tetejét díszítheted diókrémmel, reszelt keserű csokival vagy csoki öntettel, de rászórhatsz darált vaníliás por-xukrot is!
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.