Főzőklub beszámoló – 2015.02.14-én

cafeclubkökiTegnap, azaz február 14-én – megítélésem szerint nagy sikerű – főzőklubot tartottunk a KÖKI bevásárló és szabadidőközpont, Budapest – CaféClub helyiségében.

Eléggé el nem ítélhető módon most nem készültek fényképek, viszont ígéretet tettem a résztvevőknek, hogy csokorba gyűjtve felteszem a blogon külön-külön megtalálható receptekre mutató linkeket.

A menü a következő volt:

Paleo tortilla 

Parve – lepénykenyér

Töltelék I.: Vegyes nyers saláta lazac nyesedékkel

Töltelék II. Zöldség ragu – Remek összetételű zöldség-mixeket lehet kapni az Aldi-ban – a tartalom: répafélék, csicsóka, zeller, hagyma, paszternák stb. – a zöldségeket egy kis víz alá öntésével, zsírral meglocsolva sütőben megsütöttem, majd a zöldség egyharmadát összeturmixoltam és visszakevertem a már sült zöldségekhez; són kívül semmilyen fűszert nem raktam az ételhez

Pavlova tortája – cseresznye, meggy, szilva gyümölcsökkel

Nagyon örültem neki, hogy a kínálatnak sikere volt 😀

14-17 óráig pedig jót beszélgettünk. Jelen voltak sokan Szendi Gábor 5-4 éve blogozói közül, továbbá újak – 1-2-3, sőt 4 hete paleozók is. Az újakat sok jó tanáccsal tudtuk felvértezni.

Köszönet Töttő Tündének, a PaleoFarm üzlet tulajdonosának, hogy a szervező munkát messzemenően segítette.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.