Tegnap, azaz február 14-én – megítélésem szerint nagy sikerű – főzőklubot tartottunk a KÖKI bevásárló és szabadidőközpont, Budapest – CaféClub helyiségében.
Eléggé el nem ítélhető módon most nem készültek fényképek, viszont ígéretet tettem a résztvevőknek, hogy csokorba gyűjtve felteszem a blogon külön-külön megtalálható receptekre mutató linkeket.
A menü a következő volt:
Parve – lepénykenyér
Töltelék I.: Vegyes nyers saláta lazac nyesedékkel
Töltelék II. Zöldség ragu – Remek összetételű zöldség-mixeket lehet kapni az Aldi-ban – a tartalom: répafélék, csicsóka, zeller, hagyma, paszternák stb. – a zöldségeket egy kis víz alá öntésével, zsírral meglocsolva sütőben megsütöttem, majd a zöldség egyharmadát összeturmixoltam és visszakevertem a már sült zöldségekhez; són kívül semmilyen fűszert nem raktam az ételhez
Pavlova tortája – cseresznye, meggy, szilva gyümölcsökkel
Nagyon örültem neki, hogy a kínálatnak sikere volt 😀
14-17 óráig pedig jót beszélgettünk. Jelen voltak sokan Szendi Gábor 5-4 éve blogozói közül, továbbá újak – 1-2-3, sőt 4 hete paleozók is. Az újakat sok jó tanáccsal tudtuk felvértezni.
Köszönet Töttő Tündének, a PaleoFarm üzlet tulajdonosának, hogy a szervező munkát messzemenően segítette.