Pho – leves

Pho leves – Jaminet

„Pho (a hozzávalók opcionálisak): Alaplébe tegyél húst, keményítős zöldséget, Tegyél hozzá tojássárgáját, ecetet, citromlevet vagy lime-levet, paradicsomot, spenótot stb.” (Jaminet – TED)

Hosszan főtt (nálam csirke) leves szinte mindig van adagolva és mélyhűtve. Nekem már egy bezöldségezett húsleves maradékom volt. Ebbe tettem a benne főtt gyökérzöldségeken kívül egy marék reszelt sárgarépát, salátaleveleket és brokkoli csírát. 

Autoimmun Protokoll szerint is a fentiek teljesen rendben vannak, de az AIP II. szakaszában már tojássárgáját is üthetsz a levesbe. 

A hús is szabadon választott (sertés, marha, szárnyas) – vagy teszel, vagy nem! Én most zöldséglevesként ettem. Ha tettem volna a levesbe húst, akkor belefőzök pulyka medailonból kisebb darabokat vagy filézett csirke felső combot. Mindezt a Személyes étrendem és a hisztamin érzékenységem miatt tenném.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.