Bounty – nyers, meggyes

Hozzávalók:

  • 25 dkg kókuszreszelék, minél apróbb szemű (pl. Aldis)
  • 4 dl kókuszolaj Akciósan kapható a NaturRevolution cégnél – kattints a linkre!
  • 3 evőkanál rizsszirup vagy ízlés szerint eritrit
  • Az AIP-os édesítés 2 db nyers összetört alma legyen!
  • Vanília
  • 5 evőkanál 23%-os kakaóvajas kakaópor; AIP-ban karobport használj!
  • 1,5 dl víz
  • 1 evőkanál NoCarb liszt (helyette további kókuszzsír használható!)
  • Magozott megy – két marokkal
* A csokis borítást olvasztott csokoládéval is megoldhatjuk.

Elkészítés:

  • Egy mély szögletes vagy kerek edényt béleljünk ki fóliával.
  • A kókuszreszeléket osszuk ketté, mert az egyik fele lesz a vaníliás réteg, a másik pedig a csokoládés.
  • A fehér reszelékbe keverjünk 2 evőkanál szirupot, vagy eritritet ízlés szerint, továbbá vaníliát, majd 2 dl kókuszolajat, és a bélelt formába egyengessük bele a keveréket.
  • Magozzunk ki meggyet, és sűrűn tűzdeljük meg a vaníliás réteget meggy szemekkel.
  • A kókuszreszelék másik felét keverjük össze 2 evőkanál sziruppal, vagy eritrittel, továbbá 3 evőkanál kakaóporral.
  • A kakaós kókuszt simítsuk rá a vaníliásra.
  • Keverjünk ki 1 evőkanál kakaót vízzel és NoCarb liszttel, vagy a kakaót csak kókuszolajjal.
  • Simítsuk a sütemény tetejére a csokis bevonatot.*

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.