Rakott fasírt – ketogén módra

Hozzávalók:

  • 0,5 kg vegyes marha-sertés darált hús
  • 2 db M-es tojás a húsba
  • 3 db M-es tojás a rakottas tetejére
  • 3 dkg kemény sajt
  • 3 szelet bacon
  • Fűszerek: 1 ek. só, 1 tk. őrölt bors, 2 ek. enyhén csípős paprika, 1 ek. fokhagyma por, vagy 3 nagyobb gerezd zúzott fokhagyma

Elkészítés:

  • A darált húshoz üssünk hozzá 2 db tojást, fűszerezzük sóval, borssal, paprikával és fokhagymával.
  • Béleljünk ki egy mély sütőedényt sütőpapírral és egyengessük bele a fűszeres húst úgy, hogy hagyjunk a húsnak peremet és középen formázzunk téglalap alakú mélyedést.
  • Reszeljünk sajtot a hús mélyedésébe, majd helyezzünk rá bacon szeleteket.
  • Üssünk rá 3 db tojást.
  • Tegyük forró sütőbe és 180 fokon süssük kb. 22 percig, illetve nézzünk rá az ételre, és amikor kész, vegyük ki a sütőből, majd tálaljuk.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.