Tilápia rántva – ketogén panírral

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 1 kg tilápia – mélyhűtött, melyet mindenekelőtt fel kell engedni és a szeleteknek száraznak kell lenniük, hogy jól panírozhatóak legyenek.
  • Tegyük be mikróba, és a felengedés státuszában 30′-ig folytassuk ezt a műveletet. Amennyiben nincs mikrohullámú sütőnk, akkor már előző nap tegyük ki száraz helyre és szoba hőmérsékleten engedjük fel. A szeleteknek teljesen száraznak kell lenniük, így ha szükséges, akkor papírtörlővel töröljük át.
  • Alaposan keverjünk ki 5 db tojást 1 tk. sóval, készítsünk ki a panírozáshoz bambuszrostot és útifűmaghéjat.
  • A sütőedényt alaposan forrósítsuk fel és a kókuszolajat folyamatosan adagolva végezzük majdan a sütést.
  • A halszeleteket – bambuszrost, tojás, útifűmaghéj – panírozással folyamatosan rakjuk a tűzforró kókuszolajos sütőedénybe; a szeleteket lapáttal forgassuk meg, hogy mindkét oldala megpiruljon.
  • Tetszőleges ketogén körettel, paleo majonézzel tálalhatjuk.
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.