Hozzávalók:
- 40 dkg csiperke gomba
- 1 szál póréhagyma, vagy bármilyen más hagyma ízlés szerint
- Só, majoránna, kakukkfű
- 2 ek. libazsír (lehet kacsa, sertés, kókusz, olíva olaj is!)
- 20 dkg bőr nélküli csirke felső comb
Elkészítés:
- A hagymát apróra vágjuk, majd a zsíron megfuttatjuk.
- Erre rádobjuk az apró szeletekre vágott csirke combot, állandó keverés mellett fehéredésig pirítjuk.
- Végül az alapra öntjük a kisebb szeletekre vágott gombát, sózzuk és megszórjuk majoránnával, alaposan átforgatjuk, hagyjuk sülve főni. A gomba sütés közben össze fog esni.
- Végül néhány szál kakukkfüvet a csirkés gomba közé keverünk és így hagyjuk langyosra hűlni az ételt.