Dobverő

Hozzávalók:

  • Tetszés szerinti mennyiségű csirke alsó comb
  • Kókusztej
  • Só, fokhagyma
  • Földimandula panír
  • 1 ek. kacsazsír
  • Sertészsír vagy kókuszzsír

Elkészítés:

  • Az csirke alsó combokat sózzuk, fokhagymázzuk, majd tegyük bele annyi kókusztejbe, hogy a combokat a tej ellepje.
  • Hagyjuk a pácban legalább 3 órát, de akár egy éjszakát is.
  • Egy lábasban a páclében főzzük meg a combokat egészen kis lángon, hogy oda ne kozmáljon, de közben főjön el a lé; ebbe a lébe tegyünk bele 1 ek. kacsazsírt is.
  • A megfőtt, kicsit megsült combokat forgassuk bele földi mandula panírba.
  • Sertészsírban vagy kókuszzsírban süssük ki a panírozott combokat. Lehet tele lábas forró zsírban is sütni, de én mindig kevés zsíron szoktam a rántott dolgokat sütni, vagy tepsiben 15′ egyik, 15′ másik oldalát.

FOODYNY is szívesen oszt meg tőlem tartalmat!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.