Töltött karalábé

A receptet és a képet Rita küldte 2010.10.04-én

töltöttkaralábé

Tekintettel arra, hogy Rita kis képet küldött, ezért importáltam egy látványos képet a Google images-ről.


Hozzávalók
(az arányok mindenki ízlése szerint):

  • Karalábé
  • Darált hús (ki milyent szeret)
  • Só, bors, pirospaprika, vöröshagyma, olívaolaj
  • Néhány dkg reszelt sajt

Elkészítés:

  • A karalábét hámozd meg, majd félbe vágva – sós vízben főzd puhára
  • Közben olajon párold meg az apróra vágott vöröshagymát, szórd meg pirospaprikával, majd keverd bele a darált húst és fűszerezd
  • Ha a karalábé megfőtt, vedd ki a vízből és vájd ki a belsejét, amibe majd a töltelék kerül
  • A karalábé belsejét vágd apróra, és még keverd hozzá a darált húshoz
  • Sajttal szórd meg és kb. 30-35 perc alatt süsd készre

„Maradt még darált husi, így azt félbevágott zöld kaliforniai paprikába töltöttem” – ezt láthatod a képen is! Rita

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.