A kép a Google images-ről való.
A receptet Ilona küldte 2011.03.13-án
- A 20 g mustármagot mákdarálón le kell darálni, kb. 0,5 dl vizet és 1 evőkanál ecetet adunk hozzá (én almaecettel csináltam, de eredetileg fehérborecet kellene)
- 4 órát kell állni hagyni, hogy ne legyen csípős
- Ezután lehet sózni, borsozni, és esetleg fűszerezni szárított kakukkfűvel és petrezselyemmel
Kedves BB!
Te biztosan készítettél ilyen mustárt.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha nagyobb mennyiséget szeretnék készíteni, eláll-e a hűtőben? Kevés időm van , a Család nagy, szinte minden nap főzök, szeretnék időt megtakarítani az egyszeri munkával.
Köszönöm.
Nem, még nem készítettem, de tuti biztonság, ha a „felesleget” mélyhűtőbe teszed kisebb adagokban. BB
Köszönöm!!
Szia!
Érdeklődnék, hogy mustármaglisztből elkészíthető-e?
Köszönöm!
Sajnos nem ismerem a mustármag lisztet. Talán valaki tud majd segíteni, aki a kérdésedet olvassa. BB Márta
találtam egy ilyet. szóval biztos:-) http://bolthely.hu/paleokosar/id/00208_Paleolit_mustarmagliszt__orolt_mustarmag__200_gr
50 ml vizet tettem a 20g darált mustármaghoz. Tök folyékony lett. 🙁
Kedves Judit, Sajnálom, a receptet kaptam, én nem csináltam soha házi mustárt. Remélem, hogy a recept készítője is látja a bejegyzésedet. BB Márta