Tárkonyos csirkeragu leves „Mindentbeleleves”

A receptet küldte JéPé 2010.10.10-én
 
Hozzávalók:
  • Csirkeaprólék (kis darabokra feldarabolva)
  • Mindenféle zöldség (sárgarépa, petrezselyem, pasztinák /paszternák/, karalábé, gomba)
  • Egy fej vöröshagyma
  • Libazsír
  • Só, bors, bio vega-mix (só nélküli); AIP-ban só
  • Szárított tárkony
  • Egy citrom
  • Pici zabtejszín vagy kókusztej (az utóbbi AIP)

Elkészítés:

  • A zsíron pirítsd meg a vöröshagymát.
  • Tedd rá a csirkeaprólékot, fűszerezd, pirítsd le , pici vízzel öntsd fel, és párold félig puhára. Erre az alapra tedd rá a felszeletelt zöldségeket, gombát és engedd fel vízzel.
  • Tedd a lébe a bio vega-mixet, majd főzd puhára a levesbe-valókat.
  • Amikor minden megfőtt, akkor tegyél a levesbe zabtejszínt (nem AIP!) vagy kókusztejet, és az egészet rottyantsd össze.
  • Amikor a tűzről a levest leveszed, tegyél bele 1 mokkáskanál tárkonyt (ezzel már nem kell főzni) és egy egész citromot karikára vágva.

csirkeraguleves
A kép a Google images-ről való

Nagyon finom pikáns ízű leves lesz a végeredmény!
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.