Pirított köményes cukkini

Ez a tányér étel a bio debrecenivel és a pirított köményes cukkinivel – egy az egyben ketogén étrendbe illeszhető!

Hozzávalók:

  • Személyenként legalább 1 nagyobb cukkini
  • Köménymag (szemes vagy őrölt)
  • Őrölt bors
  • Só – utólagos sózásra
  • Kacsazsír (de lehet bármilyen) – kávéskanálnyi

Elkészítés:

  • A cukkiniket hámozd meg
  • Lapjára vágva szeletelj minél nagyobb vékony lapokat belőle
  • Forrósíts fel egy teflonsütőt, tegyél bele kávéskanálnyi kacsazsírt
  • Dobd a forró edénybe a lapjára vágott cukkinidarabokat, borsozd és szórd meg köménymaggal
  • Amikor aranybarnára sült, tedd tányérra, és csak ekkor sózd (ha korábban sózod, levet ereszt)
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.