Pisztráng kapormártásos salátával és majonézzel

A receptet és a képet JéPé küldte 2010.10.10-én
A kép a Google images-ről való
 
Hozzávalók és elkészítés egyben:
  • A pisztrángot beirdaljuk és legalább egy órával előtte besózzuk, fokhagymaporral bőségesen beszórjuk.
  • A jénait kikenjük libazsírral és abba belefektetjük a pisztrángokat, a pisztrángok tetejére is teszünk egy kis libazsírt , betesszük a sütőbe, kb. 40 percig 180 fokon légkeveréssel szép piros ropogósra megsütjük.
  • A kapormártáshoz egy nagyobb csokor kaport apróra vágunk, libazsíron megdinszteljük, egy pici valamilyen paleo-lisztet szórunk rá – AIP-ban óvatosan kevés kókusz lisztet, felengedjük vízzel és teszünk bele zabtejszínt vagy kókusztejet AIP, sót, borsot – AIP-ban nem!!!, facsarunk rá egy kis citromot és összerottyantjuk.
  • A tányérra teszünk salátaleveleket és arra merjük a kapormártást
  • A paleo majonéz leírását megtalálod a receptek között! Majonéz nélkül AIP!

A hallal együtt a kapormártás nagyon finom,

mert aki nem nagyon szereti a hal ízét, annak

ez a mártás egy kicsit tompítja!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.