A receptet és a képet JéPé küldte 2010.10.10-én
A kép a Google images-ről való
- A pisztrángot beirdaljuk és legalább egy órával előtte besózzuk, fokhagymaporral bőségesen beszórjuk.
- A jénait kikenjük libazsírral és abba belefektetjük a pisztrángokat, a pisztrángok tetejére is teszünk egy kis libazsírt , betesszük a sütőbe, kb. 40 percig 180 fokon légkeveréssel szép piros ropogósra megsütjük.
- A kapormártáshoz egy nagyobb csokor kaport apróra vágunk, libazsíron megdinszteljük, egy pici valamilyen paleo-lisztet szórunk rá – AIP-ban óvatosan kevés kókusz lisztet, felengedjük vízzel és teszünk bele zabtejszínt vagy kókusztejet AIP, sót, borsot – AIP-ban nem!!!, facsarunk rá egy kis citromot és összerottyantjuk.
- A tányérra teszünk salátaleveleket és arra merjük a kapormártást
- A paleo majonéz leírását megtalálod a receptek között! Majonéz nélkül AIP!
A hallal együtt a kapormártás nagyon finom,
mert aki nem nagyon szereti a hal ízét, annak
ez a mártás egy kicsit tompítja!