„Szalmakrumpli” zellerből

Kb. 20 perc alatt kész!

Hozzávalók 2 személyre:

  • 1 db nagy zellergumó
  • Kevés zsír
  • Só – utólagos használatra

Elkészítés:

  • Pucold meg a zellert és vágd julien-re (hosszúkás vékony szeletekre)
  • Forrósíts fel egy lapos teflon edényt, és kevés zsiradék hozzáadásával a zellerszálakat pirítsd meg
  • Sózd ízlésed szerint

Önmagában és köretként is finom!

Print Friendly, PDF & Email

5 thoughts on “„Szalmakrumpli” zellerből”

      1. aioli, ami katalánul all-i-oli, azaz fokhagyma és olaj, szó szerint. Ez egy majonézszerű szósz. Úgy csinálják, hogy fokhagymát és szűz olíva olajat sóval pépessé kevernek. Nagyon finom.

  1. Nagyon finom a szalma zeller, fokhagyma krémmel.
    Ugyanígy sütöttem paszternákból is.
    Mindenkinek ízlett, aki megkóstolta!

    Üdvözlettel:Marcsi.

  2. Jó hogy benéztem,nagyon köszönöm ezt az ötletet! Kipróbálom mindenképpen! Karácsony előtt céklát sütöttem /előbb picit pároltam is/ sütőben a héjja nélkül…nagyon ízlett! Burgonya helyett köretnek vagy magába,más zöldségekkel…mindenkinek ajánlom! B.Ú.É.K!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.