kardhal cékla-chips-szel vagy bármilyen más zöldséggel

A Google images-ről származó kép karfiollal kínálja a kardhalat.
A Paleo Cookbooks hírlevelében cékla chips-szel kínálták az ételt.

A recept a Paleo Cookbooks hírleveléből való

A recept teljesen megfelel az Autoimmun Protokollnak, amennyiben a törött borsot elhagyjuk!

Ingredients

  • 2 medium beetroot, sliced into french fry shapes
  • 2 swordfish steaks
  • Lime juice
  • Cracked pepper
  • Olive oil

Instructions

  • Pre-heat oven to 180 degrees celsius, fan-forced.
  • Line a baking tray with baking paper, spread beetroot chips evenly on the tray and coat with a few teaspoons of olive oil. Place in oven for 20-30 minutes or until cooked.
  • When the chips have finished, place swordfish on a tray and poor some lime juice and cracked pepper over the top. Place in the oven for 10-15 minutes or until cooked.
  • Serve.

Hozzávalók: 

  • 2 közepes cékla julienre felvágva
  • 2 szelet kardhal
  • Lime-lé
  • Törött bors
  • Olíva olaj

Elkészítés:

  • 180 fokra melegítsd elő a légkeveréses sütőt
  • Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral, szórd szét a tepsiben a cékladarabokat, és locsold meg egy teáskanálnyi olíva olajjal. Tedd be a sütőbe 20-30 percre, amíg el nem készülnek.
  • Amikor a chipsek már megsültek, akkor tedd rá a kardhal szeleteket, és a  tetejüket locsold meg egy kevés lime-mal és szórd meg a törött borssal. Tedd vissza a sütőbe 10-15 percre
  • Ha megsült, tálald!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.