A recept a Paleo Cookbooks hírleveléből való
A recept teljesen megfelel az Autoimmun Protokollnak, amennyiben a törött borsot elhagyjuk!
Ingredients
- 2 medium beetroot, sliced into french fry shapes
- 2 swordfish steaks
- Lime juice
- Cracked pepper
- Olive oil
Instructions
- Pre-heat oven to 180 degrees celsius, fan-forced.
- Line a baking tray with baking paper, spread beetroot chips evenly on the tray and coat with a few teaspoons of olive oil. Place in oven for 20-30 minutes or until cooked.
- When the chips have finished, place swordfish on a tray and poor some lime juice and cracked pepper over the top. Place in the oven for 10-15 minutes or until cooked.
- Serve.
Hozzávalók:
- 2 közepes cékla julienre felvágva
- 2 szelet kardhal
- Lime-lé
- Törött bors
- Olíva olaj
Elkészítés:
- 180 fokra melegítsd elő a légkeveréses sütőt
- Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral, szórd szét a tepsiben a cékladarabokat, és locsold meg egy teáskanálnyi olíva olajjal. Tedd be a sütőbe 20-30 percre, amíg el nem készülnek.
- Amikor a chipsek már megsültek, akkor tedd rá a kardhal szeleteket, és a tetejüket locsold meg egy kevés lime-mal és szórd meg a törött borssal. Tedd vissza a sütőbe 10-15 percre
- Ha megsült, tálald!