Ezt a képet a Google images-ről tettem fel.
Az alábbi recept és a kép
a Paleo Cookbooks hírleveléből valók
- 1 onion, diced
- 1tbs oil
- 3 cups broccoli
- 3 cups chicken or vegetable stock
- ¼ cup pine-nuts
Instructions
- Fry onion in a large pan with oil on medium heat until slightly browned.
- Add broccoli and stock and simmer for 10-15minutes or until broccoli has softened. Cool slightly.
- Place in a food processor or use an electric blender to form a smooth texture.
- Heat to serve.
Hozzávalók:
- 1 db feldarabolt hagyma
- 1 teáskanál olaj
- 3 csésze brokkoli
- 3 csésze csirkés vagy zöldséges leveskocka-leves
- 1/4 csésze fenyőmag
Elkészítés:
- Közepes lángon süsd meg a hagymát olajban egy nagyméretű lábasban, amíg enyhén megbarnul
- Add hozzá a brokkolit és az egyéb nyersanyagokat – 10-15 percig lassú tűzön süsd, ameddig a brokkoli meg nem puhul. Hagyd kissé kihűlni
- Bot-mixerrel vagy turmixgéppel keverd sima állagúvá
- Szervírozáshoz forrósítsd fel