Fűszeres harcsa

Hozzávalók:

  • Személyenként 2-3 harcsaszelet
  • Só, pürésített áfonya – 1. tálalási mód
  • Só, 1 citrom, kapor (lehet szárított kaporlevél is) – 2. tálalási mód
  • Zsír vagy olívaolaj

Elkészítés:

  • A halszeleteket legalább egy napra tegyük natur formában sóba, vagy só, citrom és kaporlevél keverékébe.
  • Sütés előtt jól forrosítsd fel kevés zsíradékkal a teflon serpenyót
  • Előbb az egyik, majd a másik oldalát süsd ropogósra.
  • Tálalni lehet pürésített áfonyával, avagy citromos-kapros halat további friss kaporlevéllel is megszórjuk.

FOODYNY is szívesen oszt meg tőlem tartalmat!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.