Pirított sütőtök vagy batáta hagymával

Batáta hagymával – A kép a Google images-ről való.

Sütőtök hagymával -A kép a Google images-ről lett letöltve.
A recept a Paleo Cookbooks hírleveléből való.

Ingredients

  • ½ butternut pumpkin, seeded and sliced
  • 4 red onions, peeled and sliced
  • 4tbs rosemary leaves, chopped
  • 4tbs olive oil

Instructions

  • Preheat oven to 180 degrees celsius, fan-forced.
  • Line a baking tray with baking paper. Place pumpkin, onion and rosemary leaves on the baking tray and coat with olive oil.
  • Place tray in the oven and bake for 15‐20 minutes or until pumpkin has cooked and onions have browned.
  • Serve.

Hozzávalók:

  • Fél vaj-puha sütőtök meghámozva és feldarabolva
  • 4 db vöröshagyma megpucolva és szeletelve/AIP-ban póré-, gyöngy-, shalotta-, saláta-, fehérhagyma
  • 4 teáskanál apróra vágott rozmaring levél
  • 4 teáskanál olívaolaj

Elkészítés:

  • A légkeveréses sütőt előmelegítsd 180 fokra
  • Helyezz egy sütőedénybe sütőpapírt. Helyezd a sütőtököt, a hagymát és a rozmaringot a sütőedénybe és az egészet locsold meg olíva olajjal
  • Helyezd a tepsit 15-20 percre a sütőbe, addig, ameddig a sütőtök megpuhul és a hagyma barnásra nem sül

Amennyiben batátával készíted az ételt, akkor sorolható a Plant Paradox szerinti elvárások közé!

Ezután tálald!

 A receptet kipróbáltam, és bizton állíthatom, hogy nagyon finom étel!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.