Sütemény tésztájának lazítása

Az alábbi levelet Hazsu küldte, melyet szó szerint most közzé teszek. Csatlakozom Hazsu-hoz, akinek van a módszerrel kapcsolatban tapasztalata, szóljon hozzá a témához!

„Szia BB!

Számomra új dolgot próbáltam ki a sütemény lazítására:

szódabikarbóna + borkősav + citrom leve.

A porok egyenlő arányban vannak. Ha citromot csepegtetsz rá, akkor azonnal pezsegni kezd. Ezért a citromlevet valamelyik folyadékba vagy tojásba keverem és úgy adom a tésztához. A muffinom sokkal könnyebb lett, mint eddig.

Próbáljátok ki ti is, kíváncsi vagyok az eredményre, illetve, hogy más sütinél is érezhető-e a változás?!

Üdvözlettel: Hazsu”

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Sütemény tésztájának lazítása”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.