Az alábbi levelet Hazsu küldte, melyet szó szerint most közzé teszek. Csatlakozom Hazsu-hoz, akinek van a módszerrel kapcsolatban tapasztalata, szóljon hozzá a témához!
„Szia BB!
Számomra új dolgot próbáltam ki a sütemény lazítására:
szódabikarbóna + borkősav + citrom leve.
A porok egyenlő arányban vannak. Ha citromot csepegtetsz rá, akkor azonnal pezsegni kezd. Ezért a citromlevet valamelyik folyadékba vagy tojásba keverem és úgy adom a tésztához. A muffinom sokkal könnyebb lett, mint eddig.
Próbáljátok ki ti is, kíváncsi vagyok az eredményre, illetve, hogy más sütinél is érezhető-e a változás?!
Üdvözlettel: Hazsu”
Bővebben a lenmagról:
http://www.femina.hu/egeszseg/igy_hasznald_a_lenmagot_szekrekedes_borgyulladas_es_fekely_ellen