Spenót magtejjel – levesnek vagy smoothie-nak

Spenót magtejjel – smoothie

Hozzávalók:

  • Mélyhűtött spenót vagy 0.5 kg friss spenót levelek
  • 5 dl kókusztej vagy 5 dl egyéb magtej (pl. kesudió, mandula)
  • Só, bors, fokhagyma – leves esetén; só, xukor0 stevia – smothie készítésekor
  • Kevés olíva olaj (elhagyható)

Elkészítés:

  • A mélyhűtött spenótot 5 dl magtejben felolvasztjuk és ízlés szerint teszünk bele fűszereket
  • Főzeléknek főzve rottyantsd össze és locsoljuk meg kevés olíva olajjal.
  • Smothie készítése esetén egy hideg turmixolás is megfelelő.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.