Hagymás csirkeragu

A tányérom éppen 10 dkg ragu lett tálalva, melynek értékei:

200 ccal 23 gr fehérje 3.3 gr zsír 7.3 ch

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • A húslevesben porhanyóssá főtt csirke felső combokat filézzük ki, avagy ugyancsak a levesben főtt csirkemelleket.
  • Vágjuk apróra vagy karikára 1-2 fej vöröshagymát, felvághatunk ugyhagyma szárat , vagy metélőhagymát is, továbbá fokhagymagerezdeket.
  • A filézett húshoz tegyünk 2 evőkanál zsírt – én libazsírt tettem, hogy ízletesebb legyen
  • Dobjuk hozzá a hagymákat, és fűszerezzük sóval, borssal, kurkumával, illetve ízlés szerint őrölt paprikával, chilivel, köménymaggal stb.; AIP-ban sóval, kurkumával és fahéjjal.
  • Állandó keverés mellett pirítsul, míg a hagymák nem fonnyadnak el.
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.