A receptek egy T-T blog-olvasó gyűjtéséből valók!
Amennyiben az Autoimmun Protokoll szerint étkezünk, akkor alapvetően az indiai fűszerek világából válasszunk ízesítőket. Pl. kurkuma, gyömbér, fokhagyma, fahéj, …, vagy borsikafű, rozmaring, majoránna stb.
Zellerpüré II.:
- Lehet főtt zeller és pár szem dió hozzá darálva
Karfiolpüré:
- Összeturmixolva: – karfiol, fél hagyma, 1 paprika, 1 fehérrépa, 1 sárgarépa, só, melyhez tegyél pirított tökmagot és pirított mandulát
- Vízzel felöntve krémleves lehet belőle
Céklapüré:
- Hámozd meg és vágd fel a céklát, mint a krumplit
- Főzd meg
- Következik a pürítés, sózás
- Adj hozzá ízlés szerint vajat
Zöldségpüré bármilyen zöldségből készülhet, néhány példa:
-
- Petrezselyem és mandula és olívaolaj és só összedarálva
- Bazsalikom és fenyőmag és olaj és só, rozmaring és dió
- Nyers zeller és dió és olaj és só
- Nyers pritaminpaprika és mandula