Paprikakrém

Forrás: http://vegavarazs.hu/sos-paprikakrem

paprikakrém

„A paprika egyébként nagyon jó C-vitamin forrás, de található benne A-, B- és E-vitamin, valamint magnézium is. Gyulladásgátló, baktérium- és vírusölő. Jót tesz az emésztésnek és serkenti a vérkeringést. Szakértők szerint a rák megelőzésében is segít.”

Hozzávalók:

  • 2 kg piros színű paprika (az enyémben most van némi zöld is)
  • 40 dkg só

Elkészítés (egy kis átírással BB):

  • A paprikákat mosd meg, csumázd ki, és vágd darabokra
  • Daráld le, és alaposan keverd össze a sóval
  • Van, aki egy-két napot állni hagyja, de ez nem fontos
  • Rögtön töltsd bele az előkészített üvegekbe, és tedd a helyére”
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.