Cukkini ragu

Hozzávalók:

  • Egy közepes méretű cukkini akár héjastul, de lehet pucolva is – julienre vágva
  • Legalább 10 dkg kolbász karikákra vágva
  • Némi sonka – kb. 5-10 dkg csíkokra metélve
  • Evőkanálnyi olívaolaj
  • Fokhagymagerezdek
  • Citromlé

Elkészítés:

  • A julienre vágott és citrommal meglocsolt cukkinit kevés vízben hozzáadott olajjal és fokhagymagerezdekkel párold, majd süsd le zsírjára
  • A kolbász karikákat és a sonkát dobd a piruló cukkinihez, és állandó keveréssel süsd tovább
  • A kolbász elég fűszeres, tehát nem szükséges további fűszer hozzáadása
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.