Kenyérsütős paleo kenyér II. – dió, len, gesztenye

Ez a kenyér pontosan úgy készül, mint a Kenyérsütős paleo kenyér I.; az egyetlen különbség, hogy mandula helyett őrölt diót tettem a kenyérbe. A mandulakenyérbe jászvajat tettem, a diókenyérbe 1 evőkanál kacsazsírt és 1 evőkanál libazsírt. A kenyérről készült képek magukért beszélnek:-)

 

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Kenyérsütős paleo kenyér II. – dió, len, gesztenye”

  1. Szia BB! Megsütöttem a diós változatot, nem lett rossz, csak úgy néz ki, mintha valaki belelépett volna. A tiéd olyan szép „emelkedett” a képen. Vajon attól lett a kenyerem olyan szerencsétlen, hogy nagyon friss volt a dió? Mit gondolsz?
    köszi, Livi

  2. Livikém! Tény, hogy én tavalyi dióval sütöttem. Szerintem ne sajnáld a szódabikarbónát belőle. Nyugodtan tegyél bele akár több, mint egy kávéskanálnyit, a szóda csak jobban felfújja, és semmi bajunk nem lesz tőle. Citromot tettél bele? -, mert az fontos. A citrom nem hagyja kipezsegni a szódát. BB

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.