Meggy kompót – nyers kompót

Willson receptje és képei

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 1 liter tisztított vizet forralj föl pár szem szegfűszeggel, fahéjjal, késhegynyi Steviával, Xukor0-al, egy kevés bio-citrom héjjal (ízlés szerint), majd szűrd át és kb. 50 fokosra hűtsd le
  • A nyersen lefagyasztott meggyet öntsd az ízesített lébe
  • Tedd a hűtőszekrénybe, másnapra jól összeértek az ízek
  • Hasonlóan készíthetünk hideg, nyers gyümölcslevest -t is…

BB megjegyzése: A TED természetes édesítőket – szirupokat és kevés mézet javasol, ez kizárólag az én kiegészítésem, nem Willson ajánlása.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.