Közösségi hírek kategória bejegyzései

Főzőklub beszámoló – 2015.02.14-én

cafeclubkökiTegnap, azaz február 14-én – megítélésem szerint nagy sikerű – főzőklubot tartottunk a KÖKI bevásárló és szabadidőközpont, Budapest – CaféClub helyiségében.

Eléggé el nem ítélhető módon most nem készültek fényképek, viszont ígéretet tettem a résztvevőknek, hogy csokorba gyűjtve felteszem a blogon külön-külön megtalálható receptekre mutató linkeket.

A menü a következő volt:

tortilla0Paleo tortilla – ez nem paleocsinta

parvelepénykenyér1Parve – lepénykenyér

parvelepénykenyér0Töltelék I.: Vegyes nyers saláta lazac nyesedékkel

Töltelék II. Zöldség ragu – Remek összetételű zöldség-mixeket lehet kapni az Aldi-ban – a tartalom: répafélék, csicsóka, zeller, hagyma, paszternák stb. – a zöldségeket egy kis víz alá öntésével, zsírral meglocsolva sütőben megsütöttem, majd a zöldség egyharmadát összeturmixoltam és visszakevertem a már sült zöldségekhez; són kívül semmilyen fűszert nem raktam az ételhez

csokispavlova3pavlova1pavlovaerdeis800

Pavlova tortája – cseresznye, meggy, szilva gyümölcsökkel

Nagyon örültem neki, hogy a kínálatnak sikere volt 😀

14-17 óráig pedig jót beszélgettünk. Jelen voltak sokan Szendi Gábor 5-4 éve blogozói közül, továbbá újak – 1-2-3, sőt 4 hete paleozók is. Az újakat sok jó tanáccsal tudtuk felvértezni.

Köszönet Töttő Tündének, a PaleoFarm üzlet tulajdonosának, hogy a szervező munkát messzemenően segítette.

Print Friendly, PDF & Email

RTL klub – Paleo és én – 2015. február 20-án 16.50-kor

Dr.TóthTamásképe

A február 20-i műsorban a paleot fogom képviselni 😀

Idézet az RTL klub most megjelent műsorából:

16:50 Dr. Tóth


“Gondolta volna, hogy létezik 7 olyan szokás, amikről nem is sejtenénk, hogy ha megváltoztatjuk őket, akár évekkel meghosszabbíthatjuk és jobbá tehetjük az életünket? Dr. Tóth egy átlagos napot végigkövetve mutatja be, hogy melyek ezek az egyébként lényegtelennek tűnő cselekedetek, amelyek egészségügyi állapotunk romlásához is vezethetnek. Mostanában igen divatos a paleolit étrend, de tisztában vagyunk vele, hogy kinek ajánlott és kinek nem? Dr. Tóth bemutatja, hogy honnan ered ez a diéta, illetve hogy alkalmazható-e bizonyos betegségek gyógyítására. A ghrelinről sokan nem is hallottunk, pedig sok esetben ez áll annak hátterében, hogy nem tudunk lefogyni.”

drtoth_8het_pentek_PR173473H

Print Friendly, PDF & Email

PaleoVital főzőklub – 2014.11.22.

19.club_cafe1Ma megtartottuk a PaleoVital főzőklubot a KÖKI bevásárló és szabadidó központ Club Café helyiségében. Végül 29 vendég vett részt a jó hangulatban együtt töltött klub napon.

Főztünk és kínáltam:

Sok régi jó ismerőssel, mondhatni jó baráttal töltöttünk el 4 órát – beszélgetéssel, falatozással. Aki akart, az ihatott garnoderma kávét is.

A képek beszédesebbek, mint bármilyen szöveg:

Az alábbiakban láthatjátok a jelenlévőket különböző szögből 🙂 ; Tündét a legutolsó képen – aki a Paleofarm tulajdonosa, Józsit – aki magyaráz a garnoderma paleo komforn kávé típusairól, Zsuzsit – aki hősiesen főz, végül néhány képen jó magamat, aki szeretek szerepelni, de a rólam készült fotókat kevésbé kedvelem 😀 Köszönet a fotókért Árpinak és Máriának.

kökicsoport2kökicsoport3kökicsoport5kökifőzünk6kökifőzünk12kökién1kökitársaság9kökijózsimagyarázkökitünde12

Print Friendly, PDF & Email

PaleoVital főzőklub – 2014.11.22. szombat

uránia2012november4koki_2_mti19.club_cafe1

Az Urániás klubélet folytatása a KÖKIBEN

A PaleoVital (K. Pataki Márta BB) és a PaleoFarm (Töttő Tünde tulajdonos), valamint a KÖKI terminál bevásárló és szabadidő központ – közösen útjára indít egy paleo főzőklubot.

Az első összejövetel időpontja:

2014. november 22. szombat 14 óra

Helyszín: a KÖKI bevásárló központ (1191 Budapest, Vak Bottyán u. 75.) földszintjén lévő Café Club – a szökőkúttal szemben; a KÖKI a 3-as Metro Kőbánya-Kispest végállomásán található, a metro közvetlenül az épület mellett fut be a végállomásra

A klub befogadóképessége: 50 fő

A klubösszejövetel belépő díja előre vásárolt jegy esetén: 1.000 Ft, azaz Egyezer forint, a helyszínen vásárolt jegy ára 1.300 Ft. A klubba szóló belépő jegyet a helyszínen csak abban az esetben lehet fizetni, ha a létszám előzetesen nem telt be! A belépőjegy egyben 10%-os vásárlási kupon is, melyet előzetesen november 10-től az üzletben vagy a rendezvény napján lehet átvenni. Levásárolni november 22-től december 20-ig lehet a PaleoFarm-nál.

Célunk a paleo étkezési kultúra terjesztése, paleosok tapasztalatainak megosztása, klubélet kialakítása.

A klub összejövetelein egy általam előre elkészített ételsorból paleos kóstolón vehetsz részt. Az összejöveteleken bemutató főzést tartok, és lehetőség lesz aktívan bekapcsolódni.

Az első klub találkozón kínált ételek:

  • Meleg fahéjas almaleves nyers almával és dióval
  • Francia rakott “burgonya”

Megtanuljuk a gyümölcs főzése nélküli meleg leves készítését, továbbá az egytálételek borításának technikáját.

Kóstolót bárki korlátlanul hozhat magával, de helyben is lehet vásárolni süteményeket, ásványvizet és kedvezményes áron Garnoderma kávét.

Jelentkezés esetén személyesen a PaleoFarm (KÖKI II. emelet) üzletében lehet belépőt vásárolni, vagy a vállalkozás alábbi számlaszámára kérjük az 1.000 Ft átutalását:

UNICREDIT Bank Zrt. Pearl Design Bt. 10918001-00000058-70350017

Átutalás esetén a megjegyzés rovatba írd be: Klub

A részvételt kérjük, hogy mindenki erősítse meg a következő e-mail címen: paleofarmkoki@gmail.com

Szeretettel várunk benneteket,

K. Pataki Márta és Töttő Tünde

Print Friendly, PDF & Email