Reklám kategória bejegyzései

Paleofesztivál – ChufaMix bemutatót tartok; Jelentkezz játékra! Nyisd meg a posztot!

nomilkbannertejkészítésvégsőváltozat

A szombaton megrendezésre kerülő “Paleország Fesztiválon” a NoMilk ChufaMix növényi italkészítő eszközzel több  alkalommal bemutatót fogok tartani. Hozok magammal előre elkészített tejeket, valamint  olyan maradványanyagból készült krémeket és süteményeket is, melyek reményeim szerint meggyőznek benneteket a gép remek adottságairól.

A gépet a NoMilktől elérhető áron, 12.900 Ft-ért megvásárolhatod.

https://www.facebook.com/events/876047169087563/ Ha erre a linkre  kattintasz, és jelzed, hogy a rendezvényen ott leszel, akkor a pultnál a bejelentkezők egyeztetése után – a nap során 5 alkalommal ajándékokat sorsol ki a cég.

A könyveimet is megvásárolhatod, és kérésedre dedikálom is.

Várlak, BB Márta

Print Friendly, PDF & Email

ChufaMix – növényi tej készítő és egy “Túrós paleocsinta”

"A termék ára 12 900 Ft. Készülünk akciós csomagokkal is, amelyekben ha a ChufaMix mellé nálunk vásárolnak bizonyos alapanyagokat (amelyek az akcióban részt vesznek), akkor az alapanyagok árából 10 % árengedményt adunk.
A terméket a NoMilk (1025 Budapest, Törökvész út 89-91.; Rózsadomb Center I. emelet 130.) üzletben tudják megvásárolni, de hamarosan indul a webshopunk is, ahol szintén meg lehet majd rendelni. Ha postai kiszállítást választanak, akkor a szállítási költség postai utánvétellel 2060 Ft 2 kg alatt." NoMilk

chufamissajátgép

chufamixgéprészeichufamixmorzsalékmagtej

A kisméretűnomilklogoNomilk ChufaMix kipróbálásra kapott tejkészítőjét a mai napon felavattam. Készítettem benne kesudió tejet. Egyelőre csak simán, ízesítés nélkül, ahogy egyébként is szoktam.

A 2 literes edénybe öntöttem 1 liter vizet, melyen egy skála a 0.5 litert és az 1 liter mennyiséget is mutatja.

A tejkészítő másik tartozéka a fehér színű peremes betét, melynek alsó részén szűrő található.

A harmadik kellék a préselést segítő fehér műanyag bot, a negyedik pedig a fedő, mely használatával a tárolás higiénikussá válik (2 fedő is jár az edényhez).

Tejkészítés:

  • Az edénybe öntöttem 1 liter vizet
  • Belehelyeztem a szűrőt
  • 1 marék kesudiót szórtam bele
  • Botmixerrel aprítottam a kesudió magokat (hosszasan, megszakításokkal 3-4 percig)
  • A préselő segítségével kinyomtam a szűrőrészből az összes levet
  • Végül fakanállal kikanalaztam a morzsalékot

túróspaleocsintaEzen kép beszél a mai – tejen kívüli – alkotásomról, mégpedig a “túrós paleocsinta” tölteléke. Ezt a tölteléket a szűrőn fennmaradó morzsalékból készítettem. Egy kisebb fél citrom levével, némi eritrittel kevertem össze a “túrót”, majd a NaturCookta lisztből készült gesztenyelisztes paleocsintát megtöltöttem vele, egy kávéskanálnyi Paleo olajjal gazdagítottam.

Print Friendly, PDF & Email