Tészta:
- 6 e.k. darált dió
- 1 e.k. kókuszliszt
- 4 e.k. eritritol
- 1 t.k. szódabikarbóna
- fél citrom leve
- 1/2 k.k őrölt fahéj
- 2 tojás
- 0,5 dl cocomas kókusztejszín vagy víz
A tojásfehérjét felverem kemény habbá, majd a többi hozzávalót is hozzákeverem és egy 20X30 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe símítom a masszát. 200 fokon 20 percig sütöm.
Diókrém:
- 1,5 dl kókuszzsír
- 6 ek darált dió
- 2 ek mandulaliszt
- 2 ek nyílgyökérliszt
- 4 ek eritritol
- 0,5 dl kókuszkrém (Szafi Fitt)
-
Megjegyzés: más márka is lehet! BB
Az összes hozzávalót pár percig összefőzöm, rotyogtatom kicsit, utána hűtőben kihűtöm, hogy kenhető legyen.
A tésztát kettévágom keresztben.
Megkenem a krém 2/3-ával.
Málnákat nyomkodok a tetejére.
Ráteszem a másik tésztalapot és a tetejére is kenek a krémből.
Hűtőben jó tárolni, mert szobahőmérsékleten a kókuszzsír olvad.