Willson oldalán további fázis képeket is megnézhetsz!
Hozzávalók (1 személyre):
- 5 dkg gesztenye
- hagyma
- szalonna
- pár karika kolbász
- babérlevél, fokhagyma,
- só, pirospaprika, bors
- Vega-mix
- pár csepp ecet (opcionális)
A sűrítéshez:
- 1 tojás sárgája
- kókuszzsír
Elkészítés:
- A szalonnakockákat kiolvasztottam
- A zsírban a finomra vágott hagymát üvegesre pároltam
- Tettem rá pár kolbászkarikát, pirospaprikát, az ételízesítőt és felöntöttem vízzel
- Kevés fövés után hozzáadtam az előfőzött gesztenyéket, babérlevelet, összetört fokhagymát, sót, pici borsot.
- Amikor megpuhult a gesztenye párat kivettem, villával összetörtem és rántás helyett visszatettem a levesbe
(ilyenkor lehet ízesítésként hozzátenni még pár csepp ecetet)
Ez zseniális 🙂
Az ötlet Willson-t dicséri, aki paleos barátnőm.