Hozzávalók és elkészítés egyben:
- Marha rostélyost, vagy borjú rostélyos vagy comb szeleteket sózd, borsozd, szórd be paprika porral, és locsold meg egy evőkanálnyi olíva olajjal, és hagyd legalább egy óra hosszat állni ebben a pácban; AIP-ban só, fokhagyma.
- Nagy méretű hagymákat karikázz fel, és mandula- vagy AIP-ban kókuszliszttel szórd be, és forgasd meg.
- A rostélyos sütésekor tegyél a hús alá zsírt vagy olíva olajat, és némi vizet; hagyd, hogy a víz a húsról elfőjön, majd pirítsd le a húsokat.
- Ha olyan szerencsés vagy, hogy borjú húsod van, akkor a vízzel való kezdést elhagyhatod, mert a borjú húsa fiatal és porhanyós.
- Másik edényben forró zsírban süsd ropogósra a lisztben előre átforgatott hagymakarikákat.
AIP-ban a rostélyos alá céklapürét vagy céklaporral színezett zöldségpürét tálalhatsz!