Hagymás rostélyos

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Marha rostélyost, vagy borjú rostélyos vagy comb szeleteket sózd, borsozd, szórd be paprika porral, és locsold meg egy evőkanálnyi olíva olajjal, és hagyd legalább egy óra hosszat állni ebben a pácban; AIP-ban só, fokhagyma.
  • Nagy méretű hagymákat karikázz fel, és mandula- vagy  AIP-ban kókuszliszttel  szórd be, és forgasd meg.
  • A rostélyos sütésekor tegyél a hús alá zsírt vagy olíva olajat, és némi vizet; hagyd, hogy a víz a húsról elfőjön, majd pirítsd le a húsokat.
  • Ha olyan szerencsés vagy, hogy borjú húsod van, akkor a vízzel való kezdést elhagyhatod, mert a borjú húsa fiatal és porhanyós.
  • Másik edényben forró zsírban süsd ropogósra a lisztben előre átforgatott hagymakarikákat.

AIP-ban a rostélyos alá céklapürét vagy céklaporral színezett zöldségpürét tálalhatsz!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.