Húsvéti piros (natúr) zselés tojás – sós

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Szilikonos tojásformába, vagy tojásformában kialakított tortaszélbe halmozz fel kemény tojást, vagy lágy tojást, házi sonka darabokat, uborka karikákat almaszeleteket stb.
  • Az én piros tojásom zseléje alatt  sózott lágy tojás, pici citrommal meglocsolt citromszeletek, sózott paradicsom karikák vannak.
  • A piros vagy színtelen tortazselét natúr 2,5 dl víz hozzáadásával, állandó keverés mellett, forrald fel; majd hagyd kb. 8-10 percig hűlni, és középről kezdve az öntést, borítsd be a „rakományt”
  • A formázót ezután vedd le, és a megigazított tojásformát csúsztasd át egy másik tányérra
  • Díszítsd a tálat ízlés szerint
  • Készíthetsz többféle változatot az ünnepi asztalra.
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.