A receptet Szakesz küldte 2012.03.27-én
Hozzávalók és elkészítés egyben:
- Főzz személyenként 2 db lágy tojást
- Egy-egy üvegpohárba rétegezd a következőket: darabka jó minőségű vaj, aki 100% paleot akar, az használjon jászvajat (ghee-t), „Maldon só”, csíkokra vágott újhagyma vagy rukkola, 1 tojás (legegyszerűbb éles késsel lecsapni a tetejét és kiskanállal „kifordítani” belőle a lágy tojást), kis darab vaj, apróra vágott „Fekete erdő sonka”, vagy más jó minőségű szárított vagy füstölt sonka, másik tojás
- A tetejét koronázd meg egy darabka vajjal és 3-4 szem kapribogyóval
- Szép pohárban előadva, akár ünnepi előétel is lehet!
Mi az a Maldon só?
Ropogós kristály só. A Culinaris-nál biztosan lehet kapni, de szerintem elhagyható. BB