Almaszendvics

Hozzávalók:

  • Néhány db nagy méretű alma
  • Nagyon kevés citromlé (elhagyható)
  • Kemény sajtok – pl. parmezán, cheddar … (elhagyható!)
  • Angolszalonna, sonka, kolbász, töpörtyű – minél jobb minőségű (kevés E-vel)
  • Magok – pl. mogyoró, dió, kesudió, paradió stb.

Elkészítés:

  • Az almákat – a dizájnhoz többféle színt is használhatsz:-) – mosd meg, majd almaszúróval vájd ki az almák közepét (elhagyható)
  • Nagyon kevés citrommal a szeleteket meglocsolhatod annak érdekében, hogy ne oxidálódjanak, tehát idejekorán ne sárguljanak meg
  • Kezeld az almaszeleteket úgy, mintha kenyérszeletek lennének, és készíts belőlük szendvicseket

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.