Bundázott zöldségek paleo panírban I.

Willson receptje és képei – 2012.08.08

Hozzávalók és elkészítés egyben:

„A zöldségeket megtisztítottam, a gomba kivételével sós vízben előfőztem, lecsöpögtettem, szezámlisztben megforgattam. A tojás – mandulaliszt – dió – lenmagolaj keverékéből palacsintatésztát készítettem, ezzel bepaníroztam, és forró kókuszzsírban kisütöttem; utólag még meg lehet sózni.”


Print Friendly, PDF & Email

5 thoughts on “Bundázott zöldségek paleo panírban I.”

  1. Ma kipróbáltam egy fini ételt, mivel a férjem imádja a lapcsánkát, ezért megpróbáltam
    fogyisan elkészíteni, aminek a „ZABCSÁNKA” nevet adtam.
    1 db/25-30 dkg! cukkini, 8 dkg zabkorpa, l db tojás, só, 1 gerezd fokhagyma, bors.
    Összekevertem, állni hagytam kb. 2o percet, majd kókuszolajban kisütöttem.
    Természetesen a cukkinit először lereszeltem. Sokszor fogom elkészíteni!!!

  2. Helló! Tetszik a recept. 🙂
    Kb. mennyi olajjal számoljak a bundában? Illetve lehet e a dió vagy lenmagolajat valamivel helyettesíteni, mert nekem egyik sincs egyelőre…:)
    És gondolom a bunda állaga olyan palacsinta jellegű legyen.
    Köszönöm! 🙂

    1. Kedves Adri, Én egy evőkanálnyi olajra gondolok, de kattints rá a recept szerzőjének nevére – Willson – a legfelső sorban, és az ő oldalán egészen részletesen olvashatsz az elkészítésről. BB Márta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.