Gombás-sajtos baconfalat

Gombás-sajtos baconfalat

Hozzávalók és elkészítés egyben (2 fő részére):

  • Kb. 15 dkg apró szemű csiperke gombát
    alaposan mossál meg, és készíts elő kockákra vágott (a pénztárcánk szerint Eidami sajtot) és 20 dkg bacont
  • A baconba göngyöld bele a sajtkockát és a gombát, és helyezd el egy sütőedénybe
  • Mielőtt megsütöd a falatokat, kizárólag a dizájn kedvéért szórd meg őket egy pici borssal és paprikaporral – a bacon és a sajt önmagában elég ízes
  • Sütőben vagy grillben, ha nem tartasz tőle, akkor mikróban süsd ropogósra
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.