Gombás „kínai” csirkefalatok

Hozzávalók 2 személyre:

  • 20 dkg csirkemell hosszú keskeny szálakra vágva
  • 1 kávéskanál balzsamecet
  • 1 kávéskanál chilis olaj
  • 1 evőkanál olíva olaj; ketogénezőknek bőségesen + esetleg vaj is, akkor még finomabb lesz az étel!
  • Fokhagyma – vagy szétnyomott 2-3 gerezd, vagy szárított ízlés szerint (én erősen fokhagymázok!)
  • 1 kávéskanál őrölt bors
  • 20 dkg barna csiperke gomba durvára vágva (lehet más gomba is!)
  • Egy marék reszelt sárgarépa, fél marék reszelt káposzta (zacskósból használtam!)
  • Só — xukor – egy-egy kávéskanállal

Elkészítés:

  • A fenti hozzávalókat alaposan összekeverjük, és néhány órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek
  • Étkezéshez készülődve – állandó keverés mellett megpirítjuk, és melegen tálaljuk
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.