Hozzávalók:
- Kb. 8 evőkanál – 20 dkg kókuszreszelék
- 4 evőkanál kókuszliszt (pellet)
- 6 evőkanál NaturCookta kakaó
- Vanília eszencia és xukor zéró – ízlés szerint, de inkább erősen édesen
- Mazsola – kb. 10 dkg
- Annyi kókuszolaj – legalább 2-3 dl, hogy a massza összeálljon
- Kb. 5 evőkanálnyi NaturCookta porxukor
Elkészítés:
- Bélelj ki sütőpapírral egy kisebb tepsit
- Halmozd, majd egyengesd el a masszát, és vágd fel apró kockákra
- Tedd hűtőbe, hogy összeálljon, megszilárduljon
- Amikor még megkeményedett, akkor vedd ki a kockákat a formából, és forgasd meg a porxukorban – ajánlás: a sütőpapírra öntöttem a porxukrot, majd azt összefogva részletekben – a kockákat becukroztam