Bundázott zöldségek tápiókás panírban II.

Panírozott zöldség

  • 2 db tojást 1 evőkanál low carb tápióka keményítővel verj fel; amennyiben csak tojások sárgáját használunk és a választott zöldség is megfelel az AIP követelményeinek, akkor besorolható az étel az Autoimmun Protokollba is!
  • Baton formára vágd fel a zöldséget – pl. brokkolit vagy karfiolt, répát stb. (felső kép), padlizsánt (alsó kép), melyet a paleocsinta tésztában forgasd meg – teflonban – kevés zsíron mindkét oldalát süsd meg
  • Más, nem puha zöldségeket blansírozzál – fél keményre főzd meg -, majd ezután süsd ki a paleocsinta tésztában
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.