Almás-céklás saláta

Almás cékla saláta; a tetején snidlinggel és kevés kókusztejszínnel – A kép a Google images-ről való.


Törökné Tóth Csilla receptje és képe

Hozzávalók:

  • 1 alma nagyságú cékla
  • 1 alma
  • 1 citrom

A díszítéshez és az ízek fokozásához: snidling, kókusztejszín

Elkészítés:

  • A céklát meghámozzuk nyersen és az almát is
  • Hosszúkás vékony csíkokra reszeljük reszelővel, vagy nekem az aprítógépemnek van ilyen funkciója
  • Rácsavarjuk az egész citrom levét és összekavarjuk a reszelékkel
  • Díszíthetjük.
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.