Mustáros hússzeletek zeller batonokkal

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Létszámtól függően – csontozott – mustárral bekent – tarja szeleteket vékonyra vágva, vagy/és vékony szeletelt csirkemellet egy evőkanál zsíron tedd fel és pirítsd meg a húsok mindkét oldalát – Az én hússzeleteim halványak maradtak, mert nem volt célom a barnára sütés!
  • Miközben sül a hús, szórd meg sóval, őrölt borssal, kevés paprika porral, majd öntsd fel kb. 1 dl vízzel
  • Főve, sütve puhuljon tovább a hús
  • Zellert vágjál fel szálakra és főzd meg puhára
  • A puha zellerszálakat a hús főzésének végén keverd az ételhez és együtt főzd tovább
  • Az elkészült ételt zöld fűszerlevelekkel szórd meg tálaláskor – pl. tárkonnyal, fodros vagy hagyományos petrezselyemmel; illik ehhez az ételhez a majoránna is, de akár – természetesen külön a rozmaring is!

Ketogén étrendbe a húst ajánlom!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.